Living Wood

Living Wood is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van maatwerk meubels en interieurbouw. Eigenaar van het bedrijf is Cees Geenen, een man die leeft voor zijn vak.

Wat zijn de voordelen voor u als u voor uw maatwerk voor Living Wood kiest?

  • Goede organisatie van het werk. U heeft er geen omkijken naar, het werk wordt tijdig opgeleverd. We hebben ruime ervaring met grote projecten, zowel op scholen als met het bouwen van grote beursstands in b.v. Monaco.
  • Maatwerk. Specialiteit van Living Wood is de kast op maat. Een kast onder een schuine wand? Wandvullende kasten? Een t.v. kast? Wij zorgen ervoor dat de kast precies past. Ook tafels maken we in elke gewenste maat voor u.
  • Aandacht voor uw wensen. We stellen de juiste vragen en spelen in op uw wensen. Dat leidt tot een ontwerp dat naar vorm, kleur en uitstraling precies is wat u zocht.
  • Kennis van hout. Cees Geenen combineert zijn kennis van hout met een groot technisch inzicht. Zijn achtergrond in de metaaltechniek komt hem regelmatig van pas.
  • Houtkleuren. Living Wood onderscheidt zich door een grote variatie aan houtafwerkingen zoals roken, borstelen, kleuren en verouderen van diverse houtsoorten.

Living Wood is opgenomen in het SH&M bedrijvenregister als een erkend leerbedrijf. Diverse leerlingen zijn door een stage enthousiast geworden voor het meubelmakers vak.